Dimecres, 29 març 2023
12.6 C
La Llagosta

Aquest cap de setmana, arriba la Festa de l’Esport a la Llagosta

La Festa de l’Esport de la Llagosta se celebrarà aquest cap de setmana amb l’objectiu de promoure la pràctica esportiva entre tota la població. Els actes, que protagonitzaran diverses entitats locals, tindran lloc dissabte i diumenge.

Demà dissabte, el Joventut Handbol la Llagosta celebrarà un torneig 3×3 de minihandbol. Els partits es disputaran de les 10 a les 13 hores al Complex Esportiu Municipal El Turó. De les 10 a les 12 hores, es farà un circuit pels parcs biosaludables que hi ha la Llagosta, en concret a les places de la Sardana, d’Europa i d’Anne Frank. Es tracta d’una activitat organitzada per l’Ajuntament i adreçada a persones a partir de 55 anys. El recorregut començarà des del Casal d’Avis.

A les 11.30 h, el Complex Esportiu Municipal El Turó organitzarà una màster class de body combat al passeig de l’avinguda de l’Onze de Setembre. A les 12.30 h, en aquest mateix espai donarà inici una màster class de zumba també a càrrec del CEM El Turó.

El passeig de l’avinguda de l’Onze de Setembre acollirà a partir de les 18 hores una activitat d’iniciació dels més joves a les arts marcials japoneses i la seva cultura, que muntarà l’Okinawa Team. A les 18.45 h, aquesta mateixa entitat organitzarà una TBC infantil, una activitat d’exercici cardiovascular, per a nens i nenes de 6 a 12 anys.

La Festa de l’Esport de la Llagosta continuarà diumenge. L’Ajuntament, el Consell Municipal de l’Esport Escolar i Lleure i el Fútbol Sala Unión Llagostense han preparat per a aquell dia un torneig 3×3 de futbol per a les categories prebenjamí, benjamí, infantil i per als nascuts el 2011 i el 2012 (categoria escola). La competició tindrà lloc al Parc Popular de les 10.30 a les 14.30 h i de les 16.30 a les 19.30 hores.

Publicitat

Publicitat

Més notícies