Divendres, 31 març 2023
16 C
La Llagosta

L’Escola de Pintura de la Casa del Pueblo organitza l’exposició de fi de curs del seu alumnat

El Centre Cultural de la Llagosta acull fins al 16 de juny l’exposició de l’Escola de Pintura de la Casa del Pueblo. La mostra està oberta de dilluns a divendres de 18 a 20 h i els caps de setmana quan hi hagi alguna activitat programada a l’equipament municipal.

Al vestíbul del Centre Cultural es poden veure una cinquantena de quadres realitzats al llarg del curs pels alumnes de l’Escola de Pintura Casa del Pueblo, dirigida per l’artista Anna Barcons. En total s’exposen obres d’uns 35 alumnes. Les pintures estan realitzades tant per artistes adults com infantils.

Aquesta és la darrera exposició que es realitza sota la direcció d’Anna Barcons, que, després de 20 anys, deixa de ser la professora de l’Escola de Pintura de la Casa del Pueblo.

Publicitat

Publicitat

Més notícies