Dilluns, 20 març 2023
15.6 C
La Llagosta

El Club Judo-Karate la Llagosta guanya sis medalles en el Torneig Internacional Ciutat de Manresa

El Club Judo-Karate la Llagosta va aconseguir sis podis en el Torneig Internacional Ciutat de Manresa de judo en categoria cadet. El campionat va tenir lloc dissabte i van participar una dotzena de membres del club llagostenc. Amb aquesta competició, el club va acomiadar la vigent temporada.

El lluitador més destacat de l’expedició llagostenca va ser Kaisan Molina, que va guanyar amb comoditat tots els combats fins a penjar-se l’or del campionat. Molina ha estat enguany cinquè en el Campionat d’Espanya. “Va tenir una gran actuació, sent el més destacat. Ha tingut una gran temporada i esperem que segueixi així la propera temporada”, diu un dels responsables del Club Judo-Karate la Llagosta, Sergi Pons.

El club de la nostra localitat va assolir cinc medalles més: dues plates amb Samuel García i Naiara González i els bronzes d’Iker Fernández, Ainhoa Cortés i Paula Bienvenido.

Publicitat

Publicitat

Més notícies