Dilluns, 27 maig 2024
20.4 C
La Llagosta

Bona acollida de la xerrada sobre xarxes socials i comerç organitzada ahir per l’ACIS

Una quinzena de persones van assistir ahir a la xerrada sobre xarxes socials i comerç que va organitzar l’Associació de Comerciants i Serveis (ACIS) de la Llagosta. L’acte estava obert a tot el teixit comercial i econòmic de la nostra localitat.

La xerrada va tenir lloc a la tarda al Restaurant Sak. La formadora i gestora de comunitats Dolça González va ser l’encarregada de parlar sobre les xarxes socials i el comerç. Durant la sessió es va tractar sobre l’ús de Twitter, Facebook i Instagram com a eines de promoció comercial. El president de l’ACIS, Héctor Gil, considera que l’activitat va ser força positiva i que a través de les xarxes socials  “es poden fer anuncis i publicacions que arribin a un entorn més ampli i que puguin portar cap al comerç local a gent del Baix Vallès”.

Després d’aquesta activitat, la junta de l’Associació de Comerciants i Serveis de la Llagosta està preparant un sopar per commemorar el dia 8 de juliol el 25è aniversari de l’entitat. A més, l’associació de comerciants també té previst organitzar un curs de 30 hores sobre xarxes socials després de les vacances d’estiu.

 

Publicitat

Publicitat

Més notícies