Dimarts, 21 març 2023
17.9 C
La Llagosta

Ja es poden fer les preinscripcions a l’Escola d’adults de la Llagosta per al proper curs

El Centre de Formació de Persones Adultes de la Llagosta ha obert el període de preinscripcions per al curs 2017-2018. L’oferta de l’Escola d’adults de la nostra localitat per al proper curs serà similar a l’actual.

Les preinscripcions es poden fer a la seu del centre, al carrer de l’Estació, número 28. L’horari de secretaria és de dilluns a divendres,  de 10 a 13 h i de 17 a 20 h. Les persones interessades a realitzar la preinscripció han de portar una fotocòpia del DNI o del NIE. La data límit per realitzar aquest tràmit és el 27 de juny.

A més del curs de Graduat d’Educació Secundària, en aquest centre educatiu es pot estudiar per fer les proves d’accés a la universitat per a majors de 25 anys i majors de 45 anys i també per fer les proves d’accés als cicles formatius de grau mitjà i grau superior. També s’imparteixen cursos d’informàtica, de català i castellà per a estrangers, de llengua catalana inicial i primer nivell, i els tallers d’anglès i francès inicial i de primer nivell.

Publicitat

Publicitat

Més notícies