Divendres, 23 febrer 2024
13.9 C
La Llagosta

Una vintena de persones analitzen les propostes de millora de la riera de Caldes

Una vintena de persones van participar ahir al taller sobre la millora de la riera de Caldes promogut per diversos municipis de l’entorn d’aquest espai fluvial i el grup de recerca de Regeneració de Territoris Intermedis, format per investigadors de la Universitat Internacional de Catalunya i de la Universitat de Girona.

El taller s’emmarca en el projecte Viu la riera! Aquesta era la segona sessió del projecte i portava per nom Repensem la riera! Les persones participants van debatre sobre les accions de millora a la riera de Caldes i el seu entorn, que la ciutadania va aportar mitjançant la pàgina web del projecte, viulariera.org.

Després de la presentació del taller d’ahir, que es va desenvolupar a Can Pelegrí, es va fer una sortida fins a la riera. Posteriorment, els assistents es van distribuir per grups per analitzar la situació. El regidor de Medi Ambient de l’Ajuntament de la Llagosta, Jordi Jiménez, considera que el taller “va ser molt enriquidor” i la participació de la gent va estar força bé, “tenint en compte que moltes persones tenien pont aquest cap de setmana, en ser festa avui dilluns a Barcelona”.

Al mes de juliol, es farà un tercer taller de seguiment de les propostes de millora de la riera de Caldes i conèixer quines d’elles es poden tirar endavant.

 

 

Publicitat

Publicitat

Més notícies