Dimarts, 27 febrer 2024
14.3 C
La Llagosta

El sènior i el juvenil femenins del Joventut Handbol, a la final de la Copa

El conjunt sènior femení del Joventut Handbol la Llagosta jugarà la final de la Copa Federació de Primera Catalana després de guanyar ahir el partit de tornada de les semifinals per 32 a 31 al Sant Cugat. Les de Xavi Canalejas disputaran el títol al Sant Vicenç B, que va eliminar el Llavaneres en l’altra semifinal.

En el partit d’anada, el Joventut Handbol havia empatat a 22 gols a la pista del Sant Cugat. L’enfrontament d’ahir també va ser molt igualat amb contínues alternatives al marcador. Al descans, el Sant Cugat guanyava d’un gol (15-16). A la segona part, les de la nostra localitat es van posar per davant i van arribar al tram final del partit amb dos gols d’avantatge. Amb el resultat de 32 a 31 al marcador, el Joventut Handbol va fallar el seu darrer atac, però el Sant Cugat ja no va tenir temps per empatar. La final es jugarà el proper cap de setmana a Banyoles.

Per la seva part, el juvenil femení del Joventut Handbol també disputarà la final de la Copa Federació de Primera Catalana després de guanyar el cap de setmana passat per 31 a 29 el Vendrell. A la final, que també es disputarà a Banyoles, les llagostenques tindran com a rival el Vilamajor.

Publicitat

Publicitat

Més notícies