Dilluns, 20 març 2023
17 C
La Llagosta

José Manuel Chica, subcampió d’Espanya d’handbol, i Daniel Muñoz, bronze

José Manuel Chica, amb la copa de subcampió d’Espanya.

Els llagostencs José Manuel Chica, del Balonmano la Roca, i Daniel Muñoz, del Barça, van pujar al podi del Campionat d’Espanya d’handbol en categoria cadet el cap de setmana. Chica ho va fer com a subcampió, mentre que Muñoz va quedar al tercer lloc. La fase final va tenir lloc a la Roca del Vallès.

L’equip de José Manuel Chica va perdre la final diumenge contra el BM Granollers per 21 a 40. En semifinals, l’equip roquerol havia signat un gran partit guanyant el FC Barcelona de Daniel Muñoz per 27 a 26. L’equip blaugrana es va refer en la final de consolació i Muñoz va penjar-se la medalla de bronze després de guanyar el Distevi Seis Do Nadal Coia per 41 a 28.

Publicitat

Publicitat

Més notícies