Dimarts, 27 febrer 2024
14.3 C
La Llagosta

El FS Unión Llagostense perd als penals la semifinal de la Final Four

El Fútbol Sala Unión Llagostense ha quedat eliminat de la Final Four de la Nacional Catalana, que té lloc a Tiana. L’equip de la nostra localitat ha perdut aquesta tarda la semifinal contra el Montsant Sala5 en la tanda de penals (3-2) i no disputarà demà diumenge la final de la màxima categoria de la Federació Catalana de Futbol Sala.

Abans de començar la semifinal, s’ha fet un minut de silenci per la mort d’un jugador del Tiana, Jonathan Garrido. Tot seguit, ha tingut lloc la primera semifinal de la jornada amb un Montsant Sala5 millor defensivament. L’equip de Barcelona, que havia quedat quart en la fase regular, ha sorprès el FS Unión Llagostense amb una gran defensa durant tota la semifinal, que ha noquejat l’atac dinàmic dels llagostencs.

Durant la primera part, el Montsant Sala5 ha portat la iniciativa gràcies al bon joc d’Álex Maqueira, que ha estat un veritable malson per a la defensa llagostenca. De les botes de Maqueira, han nascut les millors oportunitats del Montsant, que s’ha trobat en dues clares ocasions amb Abraham, molt encertat, sota els pals. El conjunt llagostenc no ha estat còmode en tot el partit i en la primera part s’ha vist erràtic en les passades, una situació que ha propiciat un pal del Montsant en una bona acció al contracop.

La Unión Llagostense ha despertat poc abans del descans amb bones accions entre Marc Fábregas i David Soria, que no han tingut sort de cara el gol. Fins i tot, José Ángel Venero ha gaudit d’un xut, que ha marxat una mica desviat. La bona feina llagostenca s’ha vist truncada en els primers minuts de la represa, quan el Montsant Sala5 ha marcat amb un xut potent de Ramón. Els barcelonins s’han beneficiat de les queixes dels llagostencs per una falta no assenyalada i s’han plantat davant del porter llagostenc per posar el 0 a 1.

Amb el marcador en contra, els de José Manuel Poyato han sabut reaccionar intentant ser protagonistes i s’han vist els millors moments dins la pista. La Unión Llagostense ha començat a moure la pilota amb major velocitat i Fábregas ha portat les ocasions més perilloses. Tres minuts abans de la botzina final, ha conduït una pilota dins de l’àrea i ha posat l’empat definitiu.

El compromís ha acabat en la tanda de penals, que ha estat una loteria desafortunada per a l’equip de la nostra localitat. El Montsant Sala5 ha estat més encertat i ha guanyat 3 a 2. Per banda llagostenca han marcat José Ángel Venero i Marc Fábregas, mentre han fallat David Soria i Alberto Núñez, que ha xutat el darrer.

Sensacions positives
Tot i perdre la semifinal, el FS Unión Llagostense marxa de Tiana amb el cap alt. “Ha estat una temporada històrica. Nosaltres sabem que som els campions perquè hem guanyat la fase regular. Avui hem perdut, però això podia passar”, admet el tècnic, José Manuel Poyato, que assegurava que s’havia vist sorprès “per la bona defensa del Montsant”. El president del club, Javier Castañeda, ha tret ferro a la derrota i ha felicitat l’equip. “Estic molt orgullós de tota la plantilla. Hem fet un any impecable. La propera temporada tornarem”, deia en acabar el partit. Fins a Tiana també ha anat el regidor d’Esports, Jordi Jiménez, que també ha felicitat l’equip. “Han fet una gran temporada. Aquesta derrota no els treu cap mèrit”, assegurava.

Publicitat

Publicitat

Més notícies