Divendres, 31 març 2023
16 C
La Llagosta

La prèvia

FUTBOL SALA
Final Four Nacional Catalana
El Fútbol Sala Unión Llagostense disputarà aquest cap de setmana la Final Four a Tiana. Demà dissabte, jugarà la semifinal contra el Montsant Sala5 a les 16 h. L’altra semifinal, entre el Futsal Dante i el Tiana, es disputarà a les 18 h. La final tindrà lloc diumenge a les 19 hores.

HANDBOL
Joventut Handbol femení – Sant Cugat
El sènior femení del Joventut Handbol la Llagosta jugarà diumenge la tornada de les semifinals de la Copa Federació. En el partit d’anada, les llagostenques van empatar (22-22) a la pista del Sant Cugat. Si diumenge guanyen, es classificaran per a la final. El partit es disputarà a les 18 hores al Pavelló Antonio García Robledo.

FUTBOL
Trofeu Joan Gelabert de futbol base
El CE la Llagosta celebrarà des d’avui divendres i fins diumenge el tradicional torneig de futbol base al Camp Municipal de Futbol Joan Gelabert. Aquesta tarda,  jugarà la categoria de benjamins, de 18 a 21 h; dissabte, infantils i cadets, de 10 a 19.30 h; i diumenge, escola, prebenjamins i alevins, de 9 a 19.30 h.

PATINATGE
El proper cap de setmana, el Club Patí la Llagosta participarà amb una quinzena de membres en el Trofeu de patinatge artístic de Santa Eulàlia de Ronçana.

JUDO
Un total de 22 membres del Club Judo-Karate la Llagosta participaran demà dissabte en el Torneig Internacional Ciutat de Manresa de judo en categoria infantil. D’aquests 22, 16 lluitaran en sub-15 i 6, en sub-13.

Publicitat

Publicitat

Més notícies