Dimecres, 21 febrer 2024
12.5 C
La Llagosta

Iván Beas deixa la banqueta del CD la Concòrdia

Iván Beas ha deixat la banqueta del CD la Concòrdia. El tècnic ha comunicat la seva decisió a la directiva després d’assolir la permanència a la Segona Divisió Nacional en l’última jornada del campionat, que va tenir lloc el cap de setmana passat.

Un cop acabada la temporada, l’entrenador s’ha reunit amb la plantilla i part de la directiva aquesta setmana per comunicar la seva decisió, que respon a motius personals. “Ha estat una temporada dura, en la qual hem aconseguit la permanència, però no com jo hagués volgut”, admet Iván Beas, que assegura que ara per ara “no tornaré a entrenar. Porto molts anys vinculat al futbol sala i a partir d’ara ho faré com a seguidor”.

La directiva volia renovar al tècnic. Tot i això, ha respectat la seva decisió. “Volíem que continués el projecte la propera temporada. Respectem la seva decisió i ara la secretaria tècnica ja està buscant nou entrenador”, diu un dels directius, José Luis Gutiérrez, que es mostra il·lusionat amb el projecte de cara la propera temporada: “donarem continuïtat a l’actual plantilla i l’objectiu és intentar assolir la permanència unes jornades abans de la finalització de la competició”.

Publicitat

Publicitat

Més notícies