Dilluns, 27 març 2023
17.9 C
La Llagosta

El Foto-Club la Llagosta ja ha posat en marxa el 17è Concurs Estatal de Fotografia

El Foto-Club la Llagosta ha convocat el Concurs Estatal de Fotografia La Llagosta. El certamen arriba enguany a la seva dissetena edició. Les obres es poden presentar fins al dia 5 de setembre a Can Pelegrí o per correu, a l’apartat de correus 32 de la nostra localitat. Com l’any passat, també es poden enviar a través de la plataforma digital yolomando.com

Com ja es tradicional, el certamen té dos temes, lliure i la Llagosta. Per a les dues categories, les fotografies poden ser tant en blanc i negre com en color. El concurs accepta imatges realitzades amb qualsevol tècnica fotogràfica. Al certamen no es poden presentar obres premiades a altres concursos organitzats pel Foto-Club la Llagosta.

Les imatges han d’estar muntades en un suport rígid de 40 per 50 centímetres, han d’anar acompanyades de les dades de l’autor i es poden presentar fins a tres fotografies per tema. La inscripció al concurs és gratuïta.

El veredicte del jurat i el lliurament dels premis tindran lloc el 7 de setembre al Centre Cultural. Els premis oscil·len entre els 250 euros del primer premi del tema lliure als 50 del tercer premi del tema la Llagosta. A les dues categories, hi ha establerts diplomes per als classificats fins al cinquè lloc.

El Concurs Estatal de Fotografia de la Llagosta és puntuable per obtenir les distincions de Mestre Fotogràfic de Catalunya atorgades per la Federació Catalana de Fotografia.

Publicitat

Publicitat

Més notícies