Divendres, 23 febrer 2024
13.9 C
La Llagosta

El Casal d’Avis fa la cloenda de la programació d’activitats per a persones grans

El Casal d’Avis acull a partir d’avui i fins diumenge l’exposició dels tallers de creativitat plàstica. La mostra forma part de la cloenda del programa d’activitats per a persones grans d’aquest curs.

L’exposició està formada per les obres realitzades als tallers de pintura, treballs manuals i mandales que es desenvolupen al mateix Casal d’Avis. La mostra es pot visitar de 17 a 20 h.

Tallers per a gent gran
El programa de la cloenda d’activitats continuarà dilluns amb diverses activitats. La primera proposta planteja tot un seguit de sessions de gimnàstica conscient. L’activitat vol servir per ensenyar una nova forma de practicar l’exercici físic, a través del treball corporal conscient des d’un aspecte físic i sensorial. Aquesta activitat té una durada de tres hores, dividida en quatre sessions de 45 minuts cadascuna. S’ofereixen diferents grups en horari de matí del 5 al 15 de juny.

Dilluns i dimart,s tindrà lloc el taller de plàstica en dues sessions de matí i tarda. El taller consistirà en l’elaboració d’una tela amb tècniques de relleu i treball tridimensional.

Un altre taller que començarà dilluns serà el de relaxació, sota el nom de Per sentir-nos bé, tranquil·litat, alegria i relax. L’objectiu d’aquesta activitats és ajudar a millorar les habilitats cognitives en general i de manera especial la memòria mitjançant jocs mentals. El taller té una durada de sis hores, dividit en tres sessions de dues hores cadascuna i es desenvoluparà els dies 5, 7 i 12 de juny en horari de tarda.

Per participar en qualsevol d’aquestes propostes, cal inscriure’s prèviament al mateix Casal d’Avis.

Altres activitats
D’altra banda, en el marc de la programació de cloenda d’activitats per a persones grans, diumenge, el Centre Cultural va acollir l’actuació del Taller de Teatre, amb l’obra La cotilla cotilleada, i del Grup de Play Back La Alegría de Vivir.

Una altra de les activitats del programa és la sortida que es realitzarà a la Vall de la Vansa i Tuixent. Per a aquesta excursió, ja s’han omplert totes les places.

Publicitat

Publicitat

Més notícies