Dilluns, 26 febrer 2024
13.7 C
La Llagosta

S’obren les inscripcions del Torneig d’Estiu de Futbol 7 de la Llagosta

El Camp Municipal de Futbol Joan Gelabert acollirà la tercera edició del Torneig d’Estiu de Futbol 7 de la Llagosta, que tindrà lloc del 20 de juny al 28 de juliol. Les inscripcions estan obertes amb un màxim de 12 equips.

Els partits es jugaran en horari de tarda a les instal·lacions del camp de futbol de la Llagosta entre equips amb jugadors majors de 18 anys. El sistema de competició consta de dos grups amb dues voltes. Després s’hi jugarien quarts de final, semifinals i final. El campió rebrà una copa com a guanyador.

El preu per inscripció és de 20 euros per equip i la data límit per apuntar-se és el 16 de juny. Fins ara, hi ha vuit equips inscrits. “L’any passat vam ser deu equips i enguany posem com a màxim dotze equips”, explica un dels organitzadors, Alonso Rodríguez, president del CD Viejas Glorias. Les inscripcions es poden formalitzar al bar del Camp Municipal de Futbol Joan Gelabert en horari de tarda o trucant al telèfon 615 55 00 79.

Publicitat

Publicitat

Més notícies