Dimecres, 21 febrer 2024
12.5 C
La Llagosta

El FS Unión Llagostense es juga aquest cap de setmana el títol de lliga a la Final Four

El Fútbol Sala Unión Llagostense disputarà aquest cap de setmana la Final Four de la Nacional Catalana a Tiana. L’objectiu de l’equip de José Manuel Poyato és guanyar el títol de lliga de la màxima categoria de la Federació Catalana de Futbol Sala.

Els llagostencs, que van acabar al primer lloc de la fase regular, disputaran la semifinal contra el quart classificat, el Montsant Sala5. El duel tindrà lloc demà dissabte a les 16 h. Els enfrontaments de la fase regular entre el FS Unión Llagostense i el Montsant Sala5 es van saldar amb un empat en la primera volta (3-3) i amb una clara victòria (7-3) per als llagostencs en el partit de la segona volta disputat al Complex Esportiu Municipal El Turó.

En acabar el partit de l’equip de la nostra localitat, es jugarà l’altra semifinal entre el Futsal Dante, segon, i el Tiana, tercer i amfitrió de la fase final. “L’equip està preparat per lluitar per la victòria, tot i que qualsevol dels quatre equips pot ser campió”, indica el president del FS Unión Llagostense, Javier Castañeda, que, de moment, diu que “només penso a passar a la final. El partit de semifinal és el més important i després ja pensarem en la final de diumenge, que esperem poder disputar-la”.

En cas de passar a la final, el FS Unión Llagostense jugaria el partit decisiu el diumenge a les 19 h.

Publicitat

Publicitat

Més notícies