Dimarts, 27 febrer 2024
14.3 C
La Llagosta

El Club Patí la Llagosta suma vuit podis en el Trofeu Ciutat de Sabadell

El Club Patí la Llagosta va aconseguir vuit podis en el Trofeu Ciutat de Sabadell, que dissabte va celebrar la seva primera edició. El club llagostenc va participar amb un total de 28 membres.

Els resultats més destacats van ser en Iniciació D, amb el quart lloc d’Ainhoa Maireles; en Mini grup 1, amb el tercer, d’Aitana Donoso; en Mini grup 2, el primer de Joana Moyano; el segon de Daniel Martínez; el tercer de Nora Sánchez i el cinquè de Leire Jiménez; en categoria Iniciació C Majors, el primer de Georgina Maestra i el cinquè de Noah Martínez; en Iniciació C menors, el quart d’Ariadna Calvo; en Iniciació B Menors, el primer de Mario Martínez, i el segon de Joel Sánchez; i en Iniciació Pre-B, el tercer de Laia Alonso. “Tot i sumar vuit podis entre els tres primers classificats, els cinc primers de cada categoria també tenien el seu reconeixement. Estava molt bé organitzat el torneig a Sabadell”, detalla el president del club, Sergi Martínez.

El proper cap de setmana, el Club Patí la Llagosta participarà amb una quinzena de membres en el trofeu de patinatge artístic de Santa Eulàlia de Ronçana.

Publicitat

Publicitat

Més notícies