Dilluns, 20 març 2023
15.6 C
La Llagosta

El CD la Concòrdia jugarà, un any més, a la Segona Nacional

El sènior A del Club Deportivo la Concòrdia tornarà a jugar la propera temporada a la Segona Divisió Nacional. Les llagostenques van haver d’esperar a la darrera jornada, disputada el cap de setmana passat, per assegurar la permanència en la segona màxima categoria del futbol sala femení espanyol.

Després de la celebració de la penúltima jornada, l’equip que entrena Iván Beas ja sabia que no baixaria directament, però encara quedava el risc d’acabar en l’antepenúltima plaça i perdre la categoria pel descens compensat, ja que el Rubí baixa de Primera Divisió. Afortunadament, la Concòrdia va mantenir la quarta posició per la cua després de la disputa de la darrera jornada amb un punt d’avantatge sobre el San Isidro i ja està totalment salvada.

En la darrera jornada, les de la nostra localitat van perdre 1 a 0 a la pista de l’Elx, però van mantenir la seva posició a la classificació perquè el San Isidro també va caure a Palau. Han perdut la categoria el Faycan i el CN Caldes, mentre que el San Isidro haurà d’esperar a veure si finalment també baixa per l’efecte dels descensos compensats.

Publicitat

Publicitat

Més notícies