Dimecres, 21 febrer 2024
12.5 C
La Llagosta

La prèvia

FUTBOL SALA
Elx – CD la Concòrdia
El CD la Concòrdia ocupa la quarta posició per la cua amb 23 punts. El San Isidro és antepenúltim amb 22 punts i el CN Caldes és penúltim amb 19. Demà dissabte, les llagostenques acabaran la lliga a la pista de l’Elx, que ocupa el quart lloc de la lliga i no s’hi juga res, amb l’objectiu de mantenir la quarta posició per la cua per evitar la possibilitat d’algun descens compensat. El San Isidro o el Club Natació Caldes acompanyaran el Faycan en el descens directe. El San Isidro, que visita demà dissabte el Palau, que s’hi juga el títol de lliga, podria treure-li a la Concòrdia la quarta posició per la cua, depenent dels resultats de la darrera jornada.

FS Unión Llagostense – El Clot
El primer equip del Fútbol Sala Unión Llagostense disputarà demà un partit amistós contra el Clot. L’enfrontament tindrà lloc a les 17 hores al Complex Esportiu Municipal El Turó.

HANDBOL
Sant Cugat – Joventut Handbol femení
El sènior femení del Joventut Handbol s’enfrontarà a les semifinals de la Copa Federació contra el Sant Cugat amb el factor pista a favor seu. Diumenge, jugarà a la localitat del Vallès Occidental i la setmana vinent, a la Llagosta. L’altra semifinal enfronta el Sant Vicenç B-Bar de mi casa contra el Llavaneres-Caldes d’Estrac.

PATINATGE
Un total de 28 patinadors del Club Patí la Llagosta participaran demà en el primer Trofeu de Sabadell.

Publicitat

Publicitat

Més notícies