Dijous, 23 març 2023
12.8 C
La Llagosta

Demà, Cruz de Mayo i última preliminar del Concurs de Cante Jondo Ciutat de la Llagosta

La Casa de Andalucía celebrarà demà dissabte dues activitats. Al migdia, commemorarà la Cruz de Mayo; i a la tarda, tindrà lloc la quarta i última preliminar del Concurs de Cante Jondo Ciutat de la Llagosta.

L’entitat llagostenca celebrarà la Cruz de Mayo amb un potaje popular al Centre Cultural. A partir de les 14.30 h, començarà el dinar popular, que comptarà amb l’actuació del cor rociero Semblanza Rociera, de la Unión Cultural Andaluza de Martorelles. Els tiquets es poden comprar a un preu de cinc euros per als simpatitzants, mentre que, per als socis, és gratuït. També es poden adquirir els tiquets el mateix dissabte. També es poden demanar als telèfons 620 52 37 85 i 616 25 11 55.

Pel que fa al Concurs de Cante Jondo, s’iniciarà la quarta preliminar a partir de les 19 h a l’antic Centre Cultural del carrer de la Florida. En l’última eliminatòria participarà el guanyador de l’edició passada, David Coronel. També hi seran els cantaors Curro de Algeciras, Juan Antonio Escribano, Xavi Rueda, Antonio Peña i Pablo Padilla. “En aquesta darrera preliminar, hi ha molt nivell amb la participació del guanyador de l’any passat. Fins ara, el nivell de cantaors i cantaores és molt alt“, diu Yolanda Picó, vicepresidenta de la Casa de Andalucía. La gran final del certamen se celebrarà el dissabte 10 de juny al Centre Cultural.

Publicitat

Publicitat

Més notícies