Dissabte, 02 març 2024
13.9 C
La Llagosta

L’Institut Marina organitza una exposició de ciències en el marc del programa Erasmus Plus

L’Institut Marina de la Llagosta acull avui i demà una exposició de ciències, oberta a alumnes i els seus pares, en el marc del programa europeu Erasmus Plus, en el qual participa aquest centre educatiu de la nostra localitat. La mostra pot ser visitada en horari de matí.

L’exposició ha estat muntada per alumnes del centre i consta d’elements de robòtica, ciències naturals i experiments, com un purificador d’aigua realitzat amb elements naturals i una simulació de pluja àcida sobre edificis.

L’alcalde de la Llagosta, Óscar Sierra, ha visitat aquest matí l’exposició acompanyat per la directora de l’Institut Marina, Anabel Giménez.

Publicitat

Publicitat

Més notícies