Dissabte, 02 març 2024
13.9 C
La Llagosta

L’Escola Municipal de Música va participar dissabte en dues trobades

Alumnes de l’Escola Municipal de Música de la Llagosta van participar dissabte en una trobada a Ripoll. També hi van prendre part l’ECM del Ripollès, l’EMM del Prat de Llobregat, l’EMM de Sant Vicenç de Castellet, amb la col·laboració especial dels Randellaires i Les Quatre Vares.

La trobada va començar amb un esmorzar seguit d’un assaig, amb un descans amenitzat per un contrapàs que van ballar Les Quatre Vares. Més tard, totes les escoles juntes amb el grup Randellaires van interpretar tot el repertori estudiat. És una aposta que fa l’Escola Municipal de Música de la Llagosta per apropar la música popular catalana i sobretot per gaudir de l’oportunitat de tocar amb un dels grups més reconeguts de la Catalunya Nord.

D’altra banda, també dissabte, es va celebra a Santa Maria de Palautordera una trobada de combos amb la participació de les escoles de música de Mataró, Cabrils, Sitges, el Masnou i la Llagosta. Totes les escoles van realitzar un taller inicial seguit d’un concert.

Publicitat

Publicitat

Més notícies