Dilluns, 26 febrer 2024
10.4 C
La Llagosta

La Biblioteca acull avui una xerrada sobre el colesterol

La Biblioteca organitza aquesta tarda una xerrada sobre el colesterol com a factor de risc vascular. L’activitat comptarà amb la participació del doctor Lluís Julian, tècnic de Salut Pública de l’Ajuntament de la Llagosta. La xerrada sobre el colesterol tindrà lloc a partir de les quatre de la tarda a la sala d’exposicions de Can Pelegrí.

També avui, però a partir de dos quarts de set de la tarda, la Biblioteca acollirà una nova edició de la tradicional Hora del conte. Puri Ortega explicarà les seves històries per als més petits a la zona infantil de la Biblioteca.

Sortida a Barcelona

La Biblioteca organitza una sortida a Barcelona. L’activitat es farà el 14 de juny i consistirà en un recorregut literari pels edificis més emblemàtics de les Rambles. Està previst dinar a les Drassanes i fer una visita a la Biblioteca del Museu Marítim. Les inscripcions es poden fer ja a la recepcció de la Biblioteca de la Llagosta.

Publicitat

Publicitat

Més notícies