Dissabte, 15 juny 2024
19 C
La Llagosta

El sènior femení del Joventut Handbol passa a les semifinals de Copa i el sènior masculí queda eliminat

El sènior femení del Joventut Handbol la Llagosta s’ha classificat per disputar les semifinals de la Copa Federació. Les llagostenques van perdre el cap de setmana la tornada dels quarts de final contra el Garbí de Palafrugell (23-19), però el global de l’eliminatòria els ha estat favorable perquè al partit d’anada havien guanyat per 27 a 22.

A les semifinals, l’equip de Xavier Canalejas s’enfrontarà contra el Sant Cugat amb el factor pista a favor seu. Aquest cap de setmana jugarà a la localitat del Vallès Occidental i la setmana vinent, al pavelló llagostenc. L’altra semifinal enfronta el Sant Vicenç B-Bar de mi casa contra el Llavaneres-Caldes d’Estrac.

D’altra banda, el sènior masculí del Joventut Handbol la Llagosta ha quedat eliminat de la Copa Federació en la fase de grups després d’empatar el cap de setmana contra el Vilamajor B (26-26). Els llagostencs, amb un punt, ja no tenen cap opció matemàtica de classificar-se. D’aquesta manera, posen punt final a la temporada.

Publicitat

Publicitat

Més notícies