Dilluns, 26 febrer 2024
13.7 C
La Llagosta

Juan Carlos Cerrudo i Sergi Pons, subcampions d’un torneig internacional de Portugal

Juan Carlos Cerrudo i Sergi Pons. Fotografia: Sergi Pons.

Juan Carlos Cerrudo i Sergi Pons, del Club Judo-Karate la Llagosta, van quedar subcampions del Trofeu Ibèric de katas en parella, que va tenir lloc el cap de setmana passat a la localitat portuguesa de Torres Novas.

Aquest campionat internacional va celebrar la seva tercera edició i aplega els millors judokes de la modalitat d’Espanya i Portugal. La parella llagostenca va presentar-se amb l’objectiu de lluitar pel podi i finalment va assolir el segon lloc. “Sabíem de la dificultat i va ser una sorpresa quedar segons, però ens ho vam preparar i lluitar”, explica un dels judokes, Sergi Pons.

Aquesta temporada, el tàndem Pons-Cerrudo havia assolit el vuitè lloc al Campionat d’Espanya i anteriorment havia estat tercer en el Trofeu Navarro de Palencia. L’any passat, van ser sisens a l’estatal.

D’altra banda, 37 joves lluitadors del Club Judo-Karate la Llagosta van participar dissabte en el Campionat de Catalunya aleví i benjamí, que va tenir lloc a Sentmenat. En categoria benjamí van haver-hi 23 lluitadors amb un balanç d’un or, dues plates i set bronzes; i en aleví, van ser 14 participants, amb dos ors, dues plates i tres bronzes.

Publicitat

Publicitat

Més notícies