Dimarts, 27 febrer 2024
14.3 C
La Llagosta

Continuen obertes totes les hipòtesis sobre els dos morts de la Llagosta trobats dissabte

Els primers resultats de l’autòpsia practicada als dos cossos trobats dissabte a la Llagosta no permeten concloure com es va produir la mort i per tant totes les hipòtesis estan obertes. Així ho han confirmat aquest matí fonts policials. Ara, s’haurà d’esperar a conèixer altres proves que faci el forense, mentre que, paral·lelament, els Mossos d’Esquadra continuen amb la investigació per tal de determinar com es van produir les morts i si es va donar algun fet delictiu en aquest cas.

Les dues persones mortes eren una parella de nacionalitat boliviana resident a la Llagosta des de feia més de 10 anys. Els Mossos d’Esquadra van localitzar els cossos sense vida a l’interior d’un vehicle dissabte al vespre a prop del cementiri de la nostra localitat. Una filla de la dona havia denunciat la seva desaparició dissabte al matí a la Comissaria de la Policia Local de la Llagosta.

Publicitat

Publicitat

Més notícies