Dissabte, 27 abril 2024
15.1 C
La Llagosta

Pedro Sánchez obté un suport ampli dels socialistes llagostencs

A l’igual que ara fa tres anys, el candidat a la Secretaria General del PSOE Pedro Sánchez va ser ahir el més votat pels socialistes llagostencs. A les eleccions celebrades ahir, Sánchez va obtenir el 88,5% dels vots emesos a l’Agrupació Local del PSC.

La participació dels militants  va ser del 85,24%. Pedro Sánchez va obtenir 46 vots (88,5%), Susana Díaz va aconseguir sis vots (11,5%) i Patxi López no va tenir cap vot.

El nou secretari general del PSOE va fer campanya a la Llagosta el 23 d’abril en el marc de la Festa de la Rosa organitzada pel PSC llagostenc. Pedro Sánchez va rebre aleshores un suport ampli tant dels socialistes de la nostra localitat com de la resta de la comarca.

Ara fa tres anys, al juliol del 2014, Sánchez també va ser el més votat a la Llagosta, amb un 49% dels vots, davant del 36% d’Eduardo Madina i el 15% de José Antonio Pérez. En aquell moment, la participació va ser del 63,3%.

El primer secretari de l’Agrupació Local del PSC, Antonio Rísquez, ha manifestat que, per sobre de la victòria de Pedro Sánchez, cal destacar l’exercici de democràcia que han fet els socialistes. Rísquez ha indicat que, amb la recollida d’avals, s’intuia que “la Llagosta donaria un suport majoritari a Pedro Sánchez”. El primer secretari dels socialistes llagostencs considera que “el veritable rival el tenim a fora i cal lluitar contra les polítiques regressives que s’estan aplicant tant a Catalunya com a la resta d’Espanya”.

Publicitat

Publicitat

Més notícies