Dimarts, 31 gener 2023
13 C
La Llagosta

La Concòrdia aconsegueix un punt que li pot donar la permanència

El sènior A del Club Deportivo la Concòrdia ha empatat aquesta tarda (2-2) contra el Castelló i ha sumat un punt que li pot valer per aconseguir la permanència. Les llagostenques han tingut moltes ocasions de gol i no han guanyat per la gran actuació de la portera visitant i perquè han estavellat la pilota fins a cinc vegades contra els pals.

El Castelló ha fet el 0 a 1 al minut 1 en la primera aproximació a la porteria defensada per Clàudia. Les d’Iván Beas han buscat l’empat, però s’han trobat amb el 0 a 2 al minut 9. Els àrbitres han assenyalat un penal per mans de Sonia Blanco i les visitants l’han aprofitat.

Un minut després, Clara ha marcat l’1 a 2 aprofitant un rebuig després que Lali xutés i la pilota toqués els dos pals. A partir d’aquí, la Concòrdia ha tingut moltes oportunitats per marcar, però la portera visitant ha tingut una actuació excel·lent. Sonia ha xutat al travesser al minut 14. La primera part ha acabat amb un pal de Sonia i la segona ha començat amb un pal de Marta.

Durant la segona part, la Concòrdia ha continuat buscat l’empat, però el Castelló també ha tingut les seves ocasions. Mònica, que ha estat la portera llagostenca a la segona part, també ha estat molt bé sota pals.

A falta de tres minuts i després d’una bona combinació, Marta Villagrasa ha marcat l’empat a dos. Dos minuts després, la mateixa Marta ha pogut fer el tercer gol, però, novament, s’ha trobat amb la portera visitant.

La Concòrdia ocupa la quarta posició per la cua amb 23 punts. El San Isidro, que ha descansat aquest cap de setmana, és antepenúltim amb 22 punts i el CN Caldes és penúltim amb 19. El proper cap de setmana, les llagostenques acabaran la lliga a la pista de l’Elx. L’objectiu és mantenir la quarta posició per la cua per evitar així la possibilitat d’algun descens compensat. El San Isidro o el Club Natació Caldes acompanyaran el Faycan en el descens directe. El San Isidro també podria treure-li a la Concòrdia la quarta posició per la cua, depenent dels resultats de la darrera jornada.

Publicitat

Publicitat

Més notícies