Dilluns, 27 març 2023
17.5 C
La Llagosta

El Montsant Sala5 serà el rival del FS Unión Llagostense a la semifinal de la Final Four

El sènior A del Fútbol Sala Unión Llagostense ja sap que el Montsant Sala5 serà el seu rival en la primera semifinal de la Final Four, de la qual sortirà el campió de la Nacional Catalana, la màxima categoria que organitza la Federació Catalana de Futbol Sala. El partit es disputarà el dia 3 de juny a les 16 hores al Pavelló Municipal de Tiana. L’altra semifinal la jugaran el Tiana i el Dante. La final es disputarà el 4 de juny a les 19 hores també a Tiana.

El Fútbol Sala Unión Llagostense va acabar la fase regular com a primer de grup amb 55 punts i només tres derrotes. Els llagostencs estaven pendents del partit que havien de jugar ahir el Montsant Sala5 i el Tiana, que havia estat ajornat en el seu dia i que era clau per decidir la classificació final de la fase regular en els llocs del segon al quart. Ahir, el Tiana va guanyar per 2 a 3 i això ha provocat que el Montsant Sala5 sigui finalment el quart classificat i, per tant, el rival del conjunt de la nostra localitat. El Montsant Sala5 ha sumat 42 punts i ha patit sis derrotes.

Els enfrontaments de la fase regular entre el FS Unión Llagostense i el Montsant Sala5 es van saldar amb un empat en la primera volta i amb una clara victòria (7-3) per als llagostencs en el partit de la segona volta disputat al Complex Esportiu Municipal El Turó.

 

Publicitat

Publicitat

Més notícies