Divendres, 19 abril 2024
8.8 C
La Llagosta

La prèvia

FUTBOL SALA
CD la Concòrdia – Castelló
El CD la Concòrdia rebrà demà dissabte la visita del Castelló, que és desè amb 29 punts. Una victòria li asseguraria gairebé segur la quarta posició per la cua, ja que el San Isidro descansa el proper cap de setmana i només ha de jugar un partit més, contra el Palau, que lluita pel títol de lliga. La Concòrdia acabarà el campionat a la pista de l’Elx. El duel de demà tindrà lloc a la pista del CEM El Turó a les 18 h.

HANDBOL
Vilamajor B – Joventut Handbol
El sènior masculí del Joventut Handbol té complicat passar de la fase de grups de la Copa Federació després de perdre a la jornada passada. Diumenge, els de Xavi Canalejas jugaran a la pista del Vilamajor B amb l’obligació de guanyar si volen tenir alguna opció de classificar-se per a la fase següent.

Garbí de Palafrugell – Joventut Handbol femení
El sènior femení afronta el partit de tornada de quarts de final de la Copa a la pista del Garbí de Palafrugell amb el resultat a favor de l’anada (27-22).

JUDO
Trofeu Ibèric
Sergi Pons i Juan Carlos Cerrudo, del Club Judo-Karate la Llagosta, participaran aquest cap de setmana al Trofeu Ibèric de katas en parella que tindrà lloc a la localitat portuguesa de Torres Novas.

Campionat de Catalunya aleví i benjamí
Un grup de lluitadors del Club Judo-Karate la Llagosta participarà demà en el Campionat de Catalunya aleví i benjamí, que tindrà lloc a Sentmenat.

Publicitat

Publicitat

Més notícies