Diumenge, 19 maig 2024
20.6 C
La Llagosta

La tercera edició de la Cursa de Gegants de la Llagosta se celebra demà dissabte

La Colla Gegantera de la Llagosta celebrarà demà dissabte la tercera edició de la Cursa de Gegants. Enguany, l’activitat canvia d’ubicació i tindrà lloc al carrer de l’Estació, entre la Font Tot Aigua i l’avinguda del Primer de Maig. “Fins ara ho havíem fet als carrers de l’entorn de l’Institut Marina; creiem que pot estar millor en un emplaçament més cèntric, com és al costat de la plaça d’Antoni Baqué”, explica el cap de la colla, Pablo Martín.

Capgrossos, gegantons, gegantones, gegantes i gegants participaran en aquest esdeveniment, que començarà a partir de les 16.30 h amb la plantada gegantera al passeig de l’avinguda de l’Onze de Setembre amb les colles de Gualba, Sant Adrià de Besòs, Sant Feliu de Codines, Sant Feliu de Llobregat, Sant Pere de Vilamajor, Vilanova del Vallès i la Llagosta. A les 17.30 h, es farà una passejada gegantera; a les 18 h, hi haurà una sessió d’escalfament i, tot seguit, es faran les sis tandes de la cursa entre gegants, gegantons i capgrossos. A les 20 h, hi haurà un concert del grup de música RAR a la plaça d’Antoni Baqué per acomiadar la cursa gegantera.

Durant la Cursa, la Fundació Síndrome 5p- posarà a la venda material de la campanya “Mai donis per fet que no poden”. D’aquesta manera, la cursa gegantera es dedicarà a recaptar fons.

L’acte compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de la Llagosta, Foto-Club la Llagosta, La Llagosta + Activa, Charanga de los años 60, RAR i la Fundació Síndrome 5p-.

Publicitat

Publicitat

Més notícies