Dimarts, 27 febrer 2024
14.3 C
La Llagosta

L’Escola Municipal de Música actuarà dissabte a Ripoll

L’Escola Municipal de Música viatjarà dissabte fins a Ripoll per prendre part a la segona Trobada de Música Tradicional i Dansa del Ripollès. L’acte està organitzat per l’Escola Comarcal de Música del Ripollès.

L’Escola de música de la nostra localitat tindrà l’oportunitat de tocar amb una de les agrupacions més reconegudes del panorama tradicional català del nord de Catalunya, Els Randellaires. Els alumnes de l’Escola Municipal de Música de la Llagosta han après tot un seguit de cançons del repertori d’aquest grup. A l’acte, també han estat convidades les escoles de música del Prat de Llobregat i de Sant Vicenç de Castellet.

D’altra banda, el professorat de l’Escola de Música va realitzar divendres una nova visita a l’Escola Bressol Municipal Cucutras. Els infants, acompanyats dels seus pares i mares, van ballar als ritmes dels temes populars catalans que van formar el repertori que van interpretar els músics.

Publicitat

Publicitat

Més notícies