Dimarts, 27 febrer 2024
14.3 C
La Llagosta

Can Pelegrí acollirà el 4 de juny un taller per millorar l’entorn de la riera de Caldes

El projecte Viu la riera! celebrarà un taller de participació sobre la millora de la riera de Caldes i el seu entorn a Can Pelegrí el 4 de juny de 10 a 13.30 h. La trobada comptarà amb el grup de recerca de Regeneració de Territoris Intermedis (RIL), format per investigadors de l’ESARQ-School of Architecture de UIC Barcelona i de l’Institut de Medi Ambient (IMA) de la Universitat de Girona.

La sessió participativa, anomenada Repensem la riera!, té com a objectiu iniciar un debat sobre les accions de millora a la riera de Caldes i el seu entorn mitjançant els mapes d’opinió ciutadana de la pàgina web del projecte de participació (viulariera.org/participa-hi). En total s’han introduït als mapes unes 1.873 opinions sobre 378 indrets dels entorns de la riera, amb un 57% d’opinions positives, un 21% de negatives i un 22% restant per proposar-hi millores. En el cas de La Llagosta, s’han registrat 230 opinions, 94 de les quals per proposar millores, 70 per indicar llocs que agraden i 66 per indicar llocs que no agraden.

Durant la sessió es podrà explorar en detall la informació associada a cada opinió com a pas previ per iniciar el debat ciutadà per a la millora de la riera. Per fer-ho, es combinarà el treball en grup amb recorreguts pels àmbits d’interès detectats per tal de compartir coneixements i enriquir punts de vista sobre millores idònies i coherents per l’entorn de la riera.

El taller de participació està obert per a la ciutadania de quatre municipis que travessa la riera de Caldes: la Llagosta, Santa Perpètua de Mogoda, Palau-solità i Plegamans i Caldes de Montbui. Els interessats a assistir al taller s’han de registrar al formulari de la pàgina web www.viulariera.org.

Publicitat

Publicitat

Més notícies