Dilluns, 02 octubre 2023
20.4 C
La Llagosta

El taller de treballs manuals del Casal d’Avis dona 551 euros a Rems

Els membres del taller de treballs manuals del Casal d’Avis han donat 551 euros a l’Associació de Voluntariat Rems. El lliurament dels diners s’ha fet aquesta tarda durant un acte celebrat al gimnàs del Casal d’Avis.

El taller de treballs manuals consta de dos grups amb una trentena de persones cadascun. El taller, que està tutelat per l’Ajuntament de la Llagosta, va vendre durant la Fira de Sant Ponç articles artesans, com ara penjolls, collars o polseres. “Les persones del taller van proposar-nos fer una acció solidària per a Sant Ponç. És una gran iniciativa, que aplaudim”, ha explicat la regidora de Gent Gran, Antonia Illescas.

L’Associació de Voluntariat Rems aprofitarà aquests diners per comprar productes d’higiene personal, com ara bolquers, gel o sabó de dutxa. “Són molts diners i, des de Rems, estem molt contents. Principalment, el que més necessitem ara mateix són productes d’higiene personal”, diu la presidenta de Rems, Maribel Calzado, que es mostra molt agraïda de l’esforç del grup de persones del taller de treballs manuals.

Qualsevol persona que vulgui col·laborar amb Rems es pot adreçar a la seva seu, que està ubicada al número 30 del carrer de Santa Teresa i que està oberta al públic dilluns i dimecres de 10 a 12 hores.

Publicitat

Publicitat

Més notícies