Dimecres, 29 març 2023
12.6 C
La Llagosta

Nanocosmos Teatre omple el Centre Cultural amb ‘Hombres al borde de un ataque de mujeres’

Un dels moments de la representació de l’obra. Fotografia del Facebook de Nanocosmos Teatre.

El grup Nanocosmos Teatre de la Llagosta va omplir el Centre Cultural el cap de setmana durant la representació de l’obra Hombres al borde de un ataque de mujeres. L’espectacle, dirigit per Carme Vilar, es va representar dissabte a les set de la tarda i diumenge, a les sis.

Hombres al borde de un ataque de mujeres és una adaptació teatral de la pel·lícula Mujeres al borde de un ataque de nervios, dirigida pel cineasta Pedro Almodóvar l’any 1988. La trama tracta sobre l’amor i les infidelitats en les parelles. “Tant el dia de l’estrena com diumenge, vam omplir la graderia del Centre Cultural. La gent va riure molt i això és molt positiu per a nosaltres”, ha assegurat una de les actrius del grup Nanocosmos Teatre, Mireia Bermejo.

La representació de l’obra va tenir un vessant solidari, ja que el preu de les entrades, a tres euros, es destinarà a l’ONG Som Togo. Nanocosmos Teatre va recaptar un total de 1.100 euros.

Publicitat

Publicitat

Més notícies