Dimarts, 27 febrer 2024
14.3 C
La Llagosta

L’amateur del Club Esportiu la Llagosta acaba en tercera posició

El conjunt amateur del Club Esportiu la Llagosta ha acabat la lliga al grup 8 de la Quarta Catalana en tercera posició. Els llagostencs han fet una bona temporada, però no han pogut lluitar fins al final per l’ascens. El campió i gran dominador del grup ha estat l’Athletic Rubí, que puja directament a la Tercera Catalana, mentre que el segon, el Lliçà d’Amunt, haurà de jugar el play-off per obtenir l’ascens de categoria.

El primer equip del CE la Llagosta ha sumat aquesta temporada 56 punts, ha guanyat divuit partits, n’ha empatat dos i n’ha perdut vuit. El darrer partit, disputat diumenge, el va guanyar a casa contra el Sentmenat, que és el cuer, per 2 a 1. El primer gol el va fer Domingo Romero al minut 33. Els visitants van empatar abans del descans i Sebastián Ionut Raduta va marcar el definitiu 2 a 1 al minut 89.

Publicitat

Publicitat

Més notícies