Dilluns, 27 març 2023
17.5 C
La Llagosta

El FS Unión Llagostense acaba la lliga amb una victòria a Tiana (4-5)

El primer equip del Fútbol Sala Unión Llagostense va acabar la lliga el cap de setmana amb una victòria a la pista del Tiana per 4 a 5. Els llagostencs van fer un partit molt complet i només el seu relaxament en els darrers minuts va fer que el marcador final fos més ajustat.

Al descans, els de José Manuel Poyato guanyaven per 1 a 2. A la segona part, els de la Llagosta van arribar a dominar per un clar 1 a 4. En el tram final, el Tiana va reduir les diferències. David Martín va fer dos gols; Marc Fábregas, altres dos i José Ángel Venero, un.

El conjunt llagostenc ha estat el campió de la fase regular de la Nacional Catalana amb 55 punts, disset victòries, quatre empats i només tres derrotes. Els de la nostra localitat jugaran la Final Four per decidir el campió de la competició el 3 i 4 de juny a Tiana. Els altres equips que lluitaran per títol són el Dante, el Montsant Sala5 i el Tiana. El FS Unión Llagostense jugarà en semifinals contra el quart classificat, però encara no se sap qui és, perquè el Montsant Sala5 té un partit pendent i el Tiana, dos. La classificació final de la fase regular està pendent dels resultats d’aquests enfrontaments.

 

 

Publicitat

Publicitat

Més notícies