Dimecres, 21 febrer 2024
13.8 C
La Llagosta

El CD la Concòrdia empata (2-2) a la pista del Vallirana i suma un punt molt important

El sènior A del Club Deportivo la Concòrdia va empatar el cap de setmana a dos gols a la pista del Vallirana. Aquest punt permet a les llagostenques mantenir la quarta posició per la cua. Els gols del conjunt de la Llagosta els van marcar Marta Villagrasa i Alma. A falta de dos minuts per al final, la Concòrdia va fer un gol, que li hauria donat el triomf, però els àrbitres el van concedir en un primer moment i després el van anul·lar.

El cap de setmana, ha portat la derrota del Club Natació Caldes a la pista del Teldeportivo i l’empat del San Isidro a Esparreguera. Les de Caldes tenen pràcticament perduda la categoria. A falta de dues jornades, són penúltimes amb 16 punts, sis menys que el San Isidro i que la Concòrdia. En principi, baixaran dos equips, el Faycan, que ja està expulsat de la competició, i el CN Caldes, però podria haver algun descens compensat més.

Les llagostenques rebran el proper cap de setmana la visita del Castelló, que és desè amb 29 punts. Una victòria els asseguraria gairebé segur la quarta posició per la cua, ja que el San Isidro descansa el proper cap de setmana i només ha de jugar un partit més, contra el Palau, que lluita pel títol de lliga. La Concòrdia acabarà el campionat a la pista de l’Elx.

Publicitat

Publicitat

Més notícies