Diumenge, 21 abril 2024
14.2 C
La Llagosta

Nanocosmos Teatre representarà aquest cap de setmana ‘Hombres al borde de un ataque de mujeres’

El grup Nanocosmos Teatre de la Llagosta representarà aquest cap de setmana Hombres al borde de un ataque de mujeres, que dirigeix Carme Vilar. L’obra de teatre es podrà veure dissabte a les 19 h i diumenge a les 18 h al Centre Cultural.

Hombres al borde de un ataque de mujeres és una adaptació teatral de la pel·lícula Mujeres al borde de un ataque de nervios, dirigida pel cineasta Pedro Almodóvar l’any 1988. “És un embolic amorós d’infidelitats, de mares i pares. És molt divertida i està molt ambientada en personatges dels anys vuitanta. Portarà molts rècords”, assenyala una de les actrius, Mireia Bermejo.

El preu de les entrades és de 3 euros i servirà per recaptar diners per a l’ONG Som Togo. Les entrades ja es poden adquirir a Areamania, al numero 14 de l’avinguda del Primer de Maig, i a la Ferreteria Ramacciotti, al número 1 del carrer de Sant Josep.

Publicitat

Publicitat

Més notícies