Dimecres, 21 febrer 2024
12.5 C
La Llagosta

La prèvia

FUTBOL SALA
Vallirana – CD la Concòrdia
El CD la Concòrdia jugarà demà dissabte l’antepenúltima jornada de la Segona Divisió a la pista del Vallirana, que ocupa el novè lloc amb 33 punts. El conjunt de la nostra localitat és el quart per la cua amb 21 punts, empatat amb l’antepenúltim, el San Isidro. La Concòrdia necessita puntuar per allunyar-se de la zona baixa de la categoria.

Tiana – FS Unión Llagostense A
El FS Unión Llagostense tancarà demà dissabte la fase regular de la Nacional Catalana a la pista del Tiana, que es juga una plaça per a la Final Four. Precisament la fase final per decidir el campió de la lliga tindrà lloc a Tiana el 3 i 4 de juny. El conjunt de la nostra localitat es va assegurar la jornada passada la primera posició de la fase regular i està a l’espera de conèixer el quart classificat, que serà el seu rival a la semifinal de la Final Four.

Lliçà de Vall – FS Unión Llagostense B 
El FS Unión Llagostense B disputarà demà dissabte l’última jornada del grup B de la Primera Nacional a la pista del Lliçà de Vall. Els llagostencs, al novè lloc amb 31 punts, fa setmanes que estan salvats.

FUTBOL
CE la Llagosta – Sentmenat
El CE la Llagosta disputarà el darrer partit oficial de la temporada amb l’objectiu de defensar la tercera plaça del grup 8 de la Quarta Catalana. Els d’Humberto Velasco ocupen el tercer lloc amb 53 punts, seguits del Can Mas Ripollet, amb 52; el Cercle Sabadellès 1856, amb 51; i Martorelles i Escola FB Sentmenat, amb 50. El duel de l’equip de la nostra localitat serà contra el Sentmenat, que és últim amb 4 punts. Tindrà lloc diumenge al Camp Municipal de Futbol Joan Gelabert a les 12.30 h.

Viejas Glorias – Molletense
El Viejas Glorias s’acomiadarà de la Cinquena Divisió de veterans demà dissabte al Camp Municipal de Futbol Joan Gelabert contra la Molletense, a partir de les 17 h. Els llagostencs acabaran la temporada al tercer lloc després de certificar la jornada passada l’ascens de categoria. El conjunt de la nostra localitat encara té un partit ajornat, però segons informa el mateix club, fins ara no hi ha data i és possible que no s’acabi jugant.

HANDBOL
Joventut Handbol – Joventut Handbol Mataró B
El sènior masculí del Joventut Handbol rebrà diumenge la visita del Joventut Handbol Mataró B en el primer partit de la Copa Federació de Segona Catalana. El conjunt llagostenc ha quedat enquadrat en el grup B, en el qual també està el Vilamajor B. El duel contra el Joventut Handbol Mataró B tindrà lloc al Poliesportiu Antonio García Robledo a les 19 h.

Vallag – Santpedor
El sènior del Vallag afronta la tornada de la primera eliminatòria de la promoció d’ascens amb la necessitat de remuntar. Al partit de l’anada, el Vallag va perdre 27 a 24. Per aquest motiu, la directiva del club ha fet una crida a l’afició per intentar omplir la graderia del CEM El Turó demà. El duel començarà a les 16 h.

Joventit Handbol femení – Garbí de Palafrugell
El sènior femení disputarà l’eliminatòria de quarts de final de la Copa contra el Garbí de Palafrugell. El partit es jugarà demà a les 20.45 h al Poliesportiu Antonio García Robledo i la tornada, el següent cap de setmana a Palafrugell.

Publicitat

Publicitat

Més notícies