Dissabte, 01 abril 2023
16 C
La Llagosta

Demà dissabte, segona preliminar del Concurs de Cante Jondo

La Casa de Andalucía celebrarà demà dissabte la segona preliminar del 34è Concurs de Cante Jondo Ciutat de la Llagosta. El certamen tindrà lloc a l’antic Centre Cultural del carrer de la Florida a partir de les 19 h.

En la segona preliminar actuaran cinc cantaors i cantores: Edgar Rodero, Ismael Cabrera, Mari Pérez, David de José i Fran Atoche. “Participa aquest dissabte gent molt jove i això ajuda perquè el concurs tiri endavant”, indica la vicepresidenta de la Casa de Andalucía, Yolanda Picó, que es mostra satisfeta de la primera preliminar que va tenir lloc dissabte passat.

Aquesta serà la segona preliminar d’un total de quatre. La final se celebrarà el dissabte 10 de juny al Centre Cultural.

Publicitat

Publicitat

Més notícies