Divendres, 23 febrer 2024
13.9 C
La Llagosta

El sènior masculí del Joventut Handbol jugarà diumenge el primer partit de la Copa

El sènior masculí del Joventut Handbol la Llagosta rebrà diumenge la visita del Joventut Handbol Mataró B en el primer partit de la Copa Federació de Segona Catalana. El conjunt llagostenc ha quedat enquadrat en el grup B, en el qual també està el Vilamajor B. La competició es disputa a una única volta i el primer classificat passarà a la següent fase. L’enfrontament contra el Joventut Handbol Mataró B tindrà lloc a les 19 hores al Poliesportiu Antonio García Robledo.

Per la seva part, el sènior femení disputarà l’eliminatòria de quarts de final de la Copa contra el Garbí de Palafrugell. El partit es disputarà dissabte a les 20.45 hores al Poliesportiu Antonio García Robledo i la tornada, el següent cap de setmana a Palafrugell.

Publicitat

Publicitat

Més notícies