Diumenge, 29 gener 2023
4.9 C
La Llagosta

El Saltats Crazy Festival de 2017 se salda amb 900 euros

La colla dels Saltats va recaptar 900 euros durant la tercera edició del Saltats Crazy Festival, que va celebrar dissabte al Parc Popular. Els diners seran destinats a la Fundació 5p- i per a la investigació sobre l’ELA.

Els Saltats van organitzar dissabte moltes activitats. Els assistents van poder gaudir d’una sessió de zumba amb Isa, d’animació infantil amb el grup La Panfleta, d’una botifarrada, d’una sessió de kick boxing júnior, del Tàpia Team de Terrassa, que també va fer una activitat per a adults de boxa tailandesa, i d’una classe de cardio hiit, dirigida per Juan Carlos Rodríguez Tapia. La jornada va acabar amb l’actuació de La Pringá i una rifa solidària de productes donats per diversos comerços de la Llagosta. Durant tot el dia, hi va haver inflables infantils gratuïts.

Publicitat

Publicitat

Més notícies