Dilluns, 26 febrer 2024
10.4 C
La Llagosta

El Joventut Handbol posa en marxa una nova campanya de promoció de l’handbol

El Joventut Handbol la Llagosta ha iniciat una campanya de promoció de la pràctica de l’handbol adreçada a nens i nenes d’entre 5 i 12 anys. L’entitat posa a disposició d’aquests infants unes hores d’entrenament per tal que s’apropin a l’handbol. Les sessions, que són gratuïtes, tindran lloc tots els dies feiners del 15 de maig al 16 de juny al Poliesportiu Antonio García Robledo. D’aquesta forma, el Joventut Handbol pretén aconseguir nous jugadors de cara a la propera temporada. No cal inscripció prèvia, simplement anar directament als entrenaments.

Els horaris d’entrenament són els següents:
-nens i nenes dels cursos de P5, 1r i 2n. Dimecres i divendres de 17.30 a 19 h
-nens de 3r, 4t, 5è i 6è. Dimecres i divendres de 17.30 a 19 h
-nenes de 3r, 4t, 5è i 6è. Dimarts i dijous de 17.30 a 19 h

 

Publicitat

Publicitat

Més notícies