Divendres, 23 febrer 2024
13.9 C
La Llagosta

El Viejas Glorias aconsegueix l’ascens a la Quarta Divisió de veterans

El Club Deportivo Viejas Glorias s’ha assegurat l’ascens a la Quarta Divisió de veterans després de guanyar el cap de setmana al camp de la Penya Barcelonista de Pineda de Mar (1-3) en la penúltima jornada de lliga. En la seva primera temporada a la Cinquena Divisió de la competició organitzada per l’Agrupació de Futbol Veterans Vallès-Maresme, els llagostencs s’han assegurat la tercera posició, que juntament amb les dues primeres, suposa l’ascens de categoria.

Cristian va fer el 0 a 1 a la primera part. La Penya Barcelonista va empatar a la segona part i, en el tram final del partit, el Viejas Glorias va sentenciar amb un gol d’Óscar i un altre d’Adri.

El Viejas Glorias és tercer amb 68 punts i un partit pendent, el que va ser suspès al descans al camp del Soviets amb un marcador de 0 a 2. Dissabte, a les 17 hores, els de la nostra localitat rebran la visita del Molletense, que és setè, en el darrer partit de la temporada.

Publicitat

Publicitat

Més notícies