Divendres, 19 juliol 2024
28.5 C
La Llagosta

La falta de punteria condemna la Concòrdia contra l’AECS l’Hospitalet (2-5)

El Club Deportivo la Concòrdia ha tornat a perdre a causa de la falta de punteria. L’equip d’Iván Beas ha perdonat durant la primera part i ho ha acabat pagant a la segona. Les llagostenques han perdut aquest migdia per 2 a 5 contra un equip que no s’hi juga res, l’AECS l’Hospitalet.

La Concòrdia ha afrontat el primer tram del partit amb les idees clares per arribar a l’altra porteria. La falta de punteria ha privat les llagostenques de marxar al descans amb un resultat favorable. Cristina ha estat la jugadora local més activa i ha gaudit d’una doble ocasió davant la portera rival per marcar. Poc després, la mateixa jugadora, en una bona acció individual, ha estirat l’atac llagostenc però no ha pogut definir. Iris, amb xuts llunyans, i Alma, amb una estirada sense bona definició, han pogut avançar la Concòrdia.

La bona feina en l’elaboració de la Concòrdia ha comptat sota els pals amb Mònica Utrilla, que ha fet dues aturades de mèrit. L’AECS l’Hospitalet ha marxat al descans fent un avís, amb un xut potent que ha picat el travesser. Les visitants han agafat el protagonisme i la iniciativa a la represa. S’han aprofitat de la desconnexió local i en sis minuts han marcat dos gols: el 0 a 1 en una acció d’estratègia a pilota aturada amb un xut de lluny; i el 0 a 2, en una errada defensiva de la Concòrdia.

La reacció de la Concòrdia no s’ha fet esperar amb Lali fent de portera-jugadora. L’equip llagostenc ha tirat d’orgull més que de joc i ha pogut empatar el partit en uns minuts de bojos. Una bona acció de Cristina ha facilitat el gol d’Alma i la mateixa Cristina ha definit una gran acció col·lectiva local per marcar el 2 a 2, quan faltaven set minuts per acabar el compromís.

L’alegria local només ha durat un minut perquè l’equip de l’Hospitalet ha marcat dos gols en dos xuts de doble penal. El 2 a 3 per unes mans de Sonia Blanco, que ha estat expulsada, i el 2 a 4, per una falta, molt protestada per les locals. La Concòrdia s’ha vist obligada a arriscar i l’AECS l’Hospitalet ha marcat el cinquè gol a plaer. Una jugadora visitant s’ha plantat davant de la línia de gol, quan no hi havia ja portera, i ha volgut fer el cinquè amb el cap. Una acció que, incomprensiblement, l’àrbitre ha sancionat amb l’expulsió de la jugadora visitant per una conducta antiesportiva.

La Concòrdia segueix en la zona baixa de la Segona Divisió empatada a 21 punts amb el San Isidro, que és antepenúltim, i afronta els darrers tres partits amb la necessitat de puntuar per salvar-se. El proper compromís de les llagostenques serà a la pista del Vallirana, que no s’hi juga res.

Publicitat

Publicitat

Més notícies