Diumenge, 02 abril 2023
18.5 C
La Llagosta

El sènior A del FS Unión Llagostense es proclama campió de la fase regular

El primer equip del Fútbol Sala Unión Llagostense ha guanyat aquesta tarda la Garriga (5-0) i s’ha proclamat campió de la fase regular a falta d’una jornada per a la finalització de la competició. Els de José Manuel Poyato jugaran la Final Four com a primers classificats i s’enfrontaran al quart, que encara està per decidir.

La primera part ha acabat amb un resultat d’1 a 0 amb gol de David Soria. A la segona part, Juan Carlos ha fet tres gols i José Ángel Venero, un. Els llagostencs han estat molt superiors als seus rivals. El proper cap de setmana, els de la nostra localitat jugaran el darrer partit de la fase regular a la pista del Tiana.

Publicitat

Publicitat

Més notícies