Dijous, 25 abril 2024
12.3 C
La Llagosta

Tres professores daneses visiten l’Escola d’Adults de la Llagosta

Les professores daneses Allis Hojgard Nielsen, Jeanette Hagstrom Wiingreen i Mette Gabrielsen, docents d’ensenyament de persones adultes al seu país, han visitat recentment l’Escola d’Adults de La Llagosta per tal de conèixer de primera mà el dia a dia a les aules d’aquest centre. El seu principal interès radicava a analitzar la metodologia de l’acollida i les classes per a persones estrangeres que el Centre de Formació de Persones Adultes de la Llagosta porta molts anys impartint. A les escoles d’adults de Dinamarca volen preparar-se per acollir els possibles immigrants i/o refugiats que arribin en els propers anys, principalment de Síria, i han decidit cercar totes les idees possibles.

Les professores daneses van contactar amb l’Escola d’Adults de La Llagosta en el marc del programa Erasmus+, que permet la mobilitat de professorat i alumnat a Europa. El seu projecte, titulat Inclusion and retention of ethnic minority students, procura trobar estratègies d’inclusió per als estudiants pertanyents a minories ètniques en centres d’arreu d’Europa on fa temps que s’acull alumnat estranger.

Tant les professores daneses com el professorat i l’alumnat del CFA La Llagosta han tingut l’oportunitat de conèixer-se i intercanviar, de manera amena i enriquidora, les seves experiències escolars.

Publicitat

Publicitat

Més notícies