Dissabte, 15 juny 2024
19 C
La Llagosta

La prèvia

FUTBOL SALA
CD la Concòrdia – AECS l’Hospitalet
El CD la Concòrdia ocupa el dotzè lloc a la Segona Divisió amb 21 punts, els mateixos que l’antepenúltim, el San Isidro. Diumenge, rebrà l’AECS l’Hospitalet amb el descens en joc quan falten quatre jornades per acabar el campionat. El conjunt de l’Hospitalet ocupa el novè lloc amb 31 punts. El duel tindrà lloc al CEM El Turó a les 12 h.

FS Unión Llagostense A – La Garriga
A falta de dues jornades per acabar la fase regular, el primer equip del FS Unión Llagostense és el líder de la Nacional Catalana amb 49 punts. Demà dissabte, rebrà la visita de la Garriga, que és setè amb 30 punts. Serà el darrer partit de la temporada a casa per al conjunt de la Llagosta i es disputarà al CEM El Turó a les 17 h.

FS Unión Llagostense B (descansa)

FUTBOL
Penya Pineda – Viejas Glorias
El Viejas Glorias jugarà aquest cap de setmana al camp de la Penya Pineda amb la possibilitat de celebrar l’ascens a la Quarta Divisió de veterans. Una victòria donaria l’ascens matemàtic. En cas de derrota o empat, hauria d’esperar al resultat del Cirera, que juga al camp del Sant Miquel.

CE la Llagosta (descansa)

HANDBOL
Santpedor – Vallag
El sènior del Vallag iniciarà demà dissabte la primera eliminatòria de la promoció d’ascens a la Segona Catalana. Els de la nostra localitat s’enfrontaran primer al Santpedor en una eliminatòria a doble partit. El primer partit tindrà lloc demà a Santpedor i la tornada, el dia 13 a la Llagosta. Si el Vallag elimina el Santpedor, després haurà de jugar una altra eliminatòria per pujar de categoria contra el guanyador de l’enfrontament entre el Pau Casals i el Construccions Montero

El sènior masculí i el femení del Joventut Handbol afronten la Copa Federació, però tots dos tenen jornada de descans. 

Publicitat

Publicitat

Més notícies