Diumenge, 21 abril 2024
15.2 C
La Llagosta

La llagostenca Ana Martínez-Alcocer és una de les guardonades amb el Premi de Recerca Jove

Per tercera vegada, alumnes de l’Institut Marina de la Llagosta han estat guardonades amb el Premi de Recerca Jove que atorga la Secretaria d’Universitats i Recerca de la Generalitat de Catalunya i l’Agència de Gestió d’Ajuts Universitaris i de Recerca. Aquest any, Ana María Martínez-Alcocer ha estat reconeguda per un treball sobre cèl·lules mare i autisme.

El Premi de Recerca Jove reconeix els millors treballs d’investigació científica de tercer i quart d’ESO, Batxillerat i Cicles Formatius de grau superior i mitjà elaborats durant el curs. A l’edició d’aquest any es van presentar 278 propostes. La d’Ana María Martínez-Alcocer ha estat una de les 73 premiades. El lliurament dels premis es va realitzar el 22 d’abril. El premi està dotat amb 750 euros. Aquesta és la tercera vegada que alumnes de l’Institut Marina de la Llagosta obtenen un Premi de Recerca Jove.

Publicitat

Publicitat

Més notícies