Diumenge, 21 abril 2024
15.2 C
La Llagosta

El 34è Concurs de Cante Jondo Ciutat de la Llagosta comença demà dissabte

El 34è Concurs de Cante Jondo Ciutat de la Llagosta començarà demà a l’antic Centre Cultural del carrer de la Florida. La primera preliminar tindrà lloc a partir de les 19 h. Les altres tres preliminars se celebraran el 13, 20 i 27 de maig.

En total, s’han inscrit 22 cantaors i cantaores. Demà dissabte, actuaran els cinc primers. “Aquest any, el nivell és molt bo. Hi ha cantaors i cantaores que havien guanyat altres edicions, però també hi ha molt de jovent que puja amb força; estem molt contents”, ha dit la vicepresidenta de la Casa de Andalucía, Yolanda Picó.

Els responsables del concurs preveuen que la final del certamen se celebri el 10 de juny al Centre Cultural de la plaça de l’Alcalde Sisó Pons. Els premis estan dotats amb 1.000 euros per a l’artista guanyador; 600 per al segon; 400 per al tercer, i 200 per al quart i per al cinquè classificats. La Casa de Andalucía ha decidit que aquest any el concurs estigui dedicat a José Sánchez, que fa 30 anys que és membre del jurat.

Publicitat

Publicitat

Més notícies